Neem gerust contact met ons op!
Tel: +31(0)10 415 51 55
Email: info@ixushardware.nl

Contact gegevens

Home Diensten

Diensten

Ixus hardware kan de volgende diensten leveren: 

Registratie en herverkoop van gebruikte computers en computerschermen

Alle systemen die bij ons binnenkomen, registreren wij met het zogeheten SAP Business One.  Ixus geeft iedere computer een barcode sticker, die wordt opgeslagen in de SAP-database. Dit betekent dat precies wordt bijgehouden waar ze vandaan komen maar ook waar ze naar toe gaan. Ook wordt bijgehouden hoe het systeem onderhouden is en welke handelingen er mee zijn uitgevoerd. Te denken valt aan gecertificeerd leegmaken van harde schijven of het fysiek schoonmaken van de apparatuur.

Ixus, in Nederland de gecertificeerde partner van Blancco OY Ltd. , werkt daarbij met de zogeheten Blancco technologie voor het beveiligd verwijderen van data van systemen. Kijk gerust eens op www.blancco.com voor de diensten die wij kunnen leveren met Blancco technologie.

Hoe verloopt de inkoop van gebruikte apparatuur?

Na uw eerste contact met ons over uw apparatuur geven wij u een offerte. U kunt kiezen voor de ‘kale’ overname van apparatuur, maar ook opdracht geven tot extra diensten. Te denken valt aan het gecertificeerd leeghalen (‘wipen’) van de harde schijf. Zo bent u er zeker van privacy-gevoelige informatie ook echt verdwenen is voordat u de apparatuur van de hand doet. Een andere optie is uw apparatuur door ons bij uw bedrijf op te halen. Dit spaart u kostbare tijd.

Wij bieden u onze jarenlange ervaring op het gebied van groothandel en particuliere verkoop van gebruikte IT materiaal. Dus u kunt tijd besparen en zich concentreren op uw zakelijke activiteiten.

Hergebruik, hoe gaat dat?

Apparatuur die gereed is gemaakt voor verkoop en getest is, kan opnieuw worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan andere bedrijfslocaties of in het buitenland. Wij regelen het gehele logistieke proces – inclusief de installatie van alle benodigde software tot en met de verzending naar de juiste plek.

Goede doelen

Indien gewenst kunnen wij uw apparatuur doneren aan een goed doel. Wij werken samen met een non-profit organisatie in Ghana om kinderen uit Afrika een extra kans te geven. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw apparatuur aan een organisatie te schenken die u zelf kiest.

Doorverkoop aan eigen medewerkers

U verkoopt uw apparatuur het liefst door aan uw eigen medewerkers? Dat kan. Ixus neemt u alle administratieve en logistieke handelingen uit handen. We hebben een speciale website waarop uw medewerkers hun bestelling kunnen plaatsen. Via deze website kunnen zij ook de betaling regelen. Ixus levert de apparatuur via het eigen magazijn, met garantie, service en klantondersteuning. Dat kan op uw bedrijfslocatie of bij de medewerker thuis.

Ixus Hardware heeft in de Benelux een complete dekking. Wij kunnen ieder transport voor u regelen. Indien wenselijk kunnen wij apparatuur op verschillende locaties ophalen of plaatsen.

Hergebruiken of duurzaam vernietigen van oude apparatuur

Oude computers die niet meer verkoopbaar zijn, of geen waarde meer opleveren bij doorverkoop, worden bij ons ontmanteld voor hergebruik of duurzaam vernietigd. Wij zijn partner van gecertificeerde hergebruikers in de IT-sector die voldoen aan de WEEE richtlijnen voor duurzame elektronische afvalverwerking.

 

 

()