Neem gerust contact met ons op!
Tel: +31(0)10 415 51 55
Email: info@ixushardware.nl

Contact gegevens

Home Nieuws

Over ons bedrijf

Welcome bij Ixus Hardware www.ixushardware.nl

Ixus hardware biedt dienstverlening op het gebied van hergebruik en doorverkoop van gebruikte computerapparatuur.

U kunt ons benaderen voor de volgende diensten:

  • In- en verkoop van gebruikte computerapparatuur
  • gecertificeerd verwijderen van gegevens van gebruikte computers met officiële Blancco technologie.
  • algemene verwijdering van gegevens van apparatuur
  • registratie en doorverkoop van gebruikte apparatuur
  • hergebruik of duurzaam vernietigen van gebruikte computers en randapparaten
  • alle logistieke handelingen die bij bovenstaande processen komen kijken

Samen met u kijken we wat er moet gebeuren en maken we een plan van aanpak. Aan de hand daarvan kiest u uit het pakket diensten dat wij u kunnen leveren, van inkoop tot hergebruik of doorverkoop. U kunt uw apparatuur met een gerust hart aan ons overdoen zonder bang te zijn dat privacy- of bedrijfsgevoelige informatie op straat komt te liggen. Wij zorgen voor alles.

Ixus hardware verzamelt verouderde computerapparatuur en maakt deze geschikt voor hergebruik. U kunt bij ons terecht voor uw oude apparatuur, maar kunt ons ook bellen als u gebruikte, opgeknapte en geteste apparatuur wil aanschaffen. Ixus hardware regelt de overname en het hergebruik. Wij zijn een van de meest betrouwbare bedrijven in deze sector. Wij bieden snelle en kwalitatief hoogwaardigde diensten als het gaat om hergebruik van computerapparatuur.

De jarenlange ervaring van Ixus maakt het mogelijk dat u uw spullen voor een scherpe prijs kwijt kunt. Ixus adviseert u over hoe u de hoogste waarde uit uw apparatuur kunt halen. U wil uw apparatuur doorverkopen? Wie weet behaalt u meer winst als u dit aan eigen medewerkers doet, dan wanneer u de Nederlandse markt op gaat. Praat met onze medewerkers voor het beste advies.

Wij voldoen aan alle juridische voorwaarden en milieuwetgeving. Ook werken wij volgens de eisen van de WEEE (Waste Electrical and Electronic Equipment) Directive voor het hergebruik van computers en randapparatuur.

Wilt u weten hoe wij computers verwerken en hergebruiken? Lees hier alles over op onze website.

()